Nysnö :(

Hur lustigt är det inte då.... I helgen hade man känningar av vår och i kväll kom det snö Vill inte ha snö nu! Jag vill ha vår!!!! Vill att lukten av vår ska finnas i luften Vill se träden börja skifta mot grönt Vill känna solens värmande strålar

Må så gott


Medevi badplats

Sitter och njuter av solen och lugnet i Medevi Det är så stilla här Man får ett lugn inom sig, känner jag, av denna plats.
Didde ska ju förstås på och med isen som fortfarande finns kvar i kanten Får väl se hur blöt han blir ;)

Må så gott


Scones och smoothies

Scones och smoothies blev det till frukost denna söndagsmorgonen när solen lyser in genom fönstret ( både på gott och ont kan jag känna, då en puts av dessa syntes välbehövlig)
Laddar för en promenad i det fina vädret Tror jag tar med mig D o T till Medevi. Det är så fint där och idag blåser det inte så mycket heller så det kan nog bli riktigt skönt

Må så gott


Söndagsmorgon

God morgon denna förhoppningsvist härliga söndag! Ligger här i min säng och lyssna på ljudet av D som vaknat och leker med sina bilar Denna morgon är han ganska tyst så han får hålla på en stund till Vissa mornar låter det lite för mycket wiwiwiwi, krasch och bonk så då brukar jag sätta honom framför en film istället så att alla som vill sova kan få göra det ;-)
Igår överaskade jag D med att ta honom och barnens kusin A till Bill & Bulls lekland Hade turen att få med Benjamin och hans kompis A med De hade så roligt allihopa, lekte jaga och annat så de blev helt varma Fika gjorde vi ju med förstås Kladdkaka och Dajmtårta valds. Sen blev det en sluch var med Och där väljer man ju inte bara en smak utan gärna alla Det stora nöjet med denna slusch verkade vara att bygga masktorn av isen ;) Glömde ju ta kort fast jag satt där med min phone :/
Hemma väntade min mor som jag bjudit in på mat och hon hade även med sig lillkusinen O. Det blev köttfärssås och spaghetti till middag Jag mår så bra med huset fullt av liv :) Nu är det bara en diskmaskin som behöver införskaffas så jag slipper den där tråkiga handdiskningen som tar sån tid när man är många ;)
Kvällen avslutades i soffan med Didde och Mello, lite mörk choklad och bubbelvatten med smak av smultron

Må så gott


Comeback

Funderar på att börja blogga igen Har funderat ända sen D kom för att bo hos oss i slutet av oktober men inte riktigt kommit till skott Men nu så känner jag att nu är det nog dags igen :)

Denna vecka har vi sportlov Jag har tagit ledigt i två o en halv dag Känns lyxigt :) Igår hade vi en riktig slödag men idag styr vi kosan mot Örebro o simhallen där. Zeb tar med sina vänner A och F, sen blir det jag och D. Ben är på kryssning med sin far så honom saknar vi denna gång. Nu är det disk, packning och så småningom lunch som hägrar.
Må så gott


RSS 2.0