Kände lite av oturen

Vad ska man säga om dagen??
Blandade känslor Vakande glad o öppen för äventyr Fortsatte med lite vånda och slutade med ett behagligt lugn
I förmiddags när vi var på väg till Elon för att kolla diskmaskin så började en lampa i bilen att blinka Tycker inte om blinkande lampor i bilar kan jag säga! Stannade vid vägkanten och stängde av bilen för att hoppas på att det skulle försvinna vid omstart ;) Så vart inte fallet men fortsatte iallafall till Elon (det blinkade ju bara orange) Hoppade in och efter att egentligen bara tänkt titta efter diskmaskin fann mig ha köpt en med leverans nästa vecka Det blev en Wirlpool. Tror jag kommer bli nöjd :)

Åter till bilen...Tankarna var fortfarande kvar i att detta måste vara ett fredag den 13:e grej så struntar jag i det så försvinner det till måndag när jag behöver bilen igen... Men insåg ju samtidigt att det inte funkar så med bilar
Åkte o lämnade in den på Skobes och de kunde så vänligt tala om att en tändspole var helt trasig, en var halvtrasig och med stor sannolikhet kommer de två andra gå sönder inom en snar framtid Att byta fyra tändspolar är inte billigt kan jag meddela :( men nu är det gjort Mest surt är väl att behöva börja reparera på bilen efter 14 dagars innehav Men nu hoppas jag verkligen att det inte blir något mer på lääääänge

Nu sitter jag här i min soffa och njuter av vovvemys och lite rödvin Och trotts en tom plånbok känns livet rätt gött :)

Må så gott!!


Långhelg och fredagen den 13:de

Idag är det fredag och jag har tagit ledigt eftersom det är påsklov här hos oss i Motala. Det är så skönt med att bara vara och vara ledig Har ju bara jobbat två dagar denna vecka så jag ska absolut inte klaga =)

Igår eftermiddag begav sig mina barn tillsammans med sin pappa mot Gotland för att hälsa på farfar och farmor som bor i stort sett mitt på ön, i en socken som heter Väte


Själv har jag inte varit där på många år men jag tycker fortfarande om ön och lugnet som råder där Enkelheten
Saknar barnen redan men jag vet att de har det bra och kommer att få kul och framförallt att få träffa farfar och farmor. Tror även att farbror G har åkt över Så det blir kanon och en härlig avslutning på deras påsklov.

Här hemma går det lite segt idag Hamnade här framför datorn och fastnade lite ;/
Men snart ska vi ut och leta efter en ny diskmaskin till oss. Den vi hade gick ju sönder för ett bra tag sen och jag har diskat för hand. Har ju betytt att det blivit ett och annat diskberg ibland men allt handlar ju om prioritering ;))
Nu iallafall när vi är fyra känner jag att diskbergen händer lite för ofta och tar lite för mycket tid, så nu är det dags att investera!

Må så gott!!


Alla sätt är bra...

Söta hunden fick slicka lasangeresterna från formen i går efter middagen
Formen gled omkring på halva köksgolvet en bra stund innan vovven kom på att sätta tassen i formen så den höll sig mer still :)


Huset fullt

I natt är det fullt hus Så härligt! Zeb har två kompisar på LAN och Ben har en kompis att sova över plus mig och lillkillen då förstås :)

Men nu måste jag släcka lampan Har varit ledig idag men i morgon är det jobb igen

Må så gott!!


Påskhelgen är nu över

En lugn och behaglig påskhelg är nu till ända. Bara slödagar utan mål men med trevligt umgänge

Långfredagen blev inget gjort Hade föresatsen men kom sen inte till skott något nämnvärt Det blev bara det nödvändiga; laga mat, skön promenad med vovve och lite annat smått o gott Plus att Ben kom hem <3

Påskafton blev lite små bestyr med att fixa påsklunch som mor var inbjuden till Åt gott och som vanligt för mycket Och ändå glömde jag ställa fram sillen :/ Tog en härlig promenad med mor och vovve Tårtan har vår mästervagare Ben gjort. Sedan blev det lite soffhäng

Påskdagen hade vi bjudit in H med A och M på lunch och umgänge Det är alltid trevlig att sitta ner o prata med H, då vi på några sätt är i samma situation. Man har lite samma tankar och funderingar :)
Hann även att träna med Ben o Tiffy. Det var en kul stund tilsammans. Vi tränade bla inkallning på olika sätt

Denna dag kände jag vad skönt det är med lite längre ledighet Att tredagarshelg vore det optimala för att hinna med och vila ut :) Glädjande nog hade vi även måndagen och tisdagen att njuta av ledighet

Annandagen blev som långfredagen en riktig slödag Plus att vännen L var här på en emfika Det var länge sedan men trevligt att komma ikapp på vad som hänt :)

Så... Detta var i det stora hela min påskhelg som jag verkligen njutit av fast det inte hänt så mycket så är det så härligt att bara vara och få umgås med barnen :)

Må så gott!!


Återfunnen mobil

I förra veckan ringde det ett Göteborgsnummer till mig på mobilen Nyfiken som jag är kunde jag inte låta bli att svara Och döm av min förvåning när mannen i andra änden presenterar sig som Marcelo från hittegods på Liseberg!!! "Vi har hittat en mobil långt in i en rabatt här i parken och jag hade sån tur att vi kunde ladda den och hittade 'mamma mobil' Så jag tänkte höra om ni tappat en och vill ha den skickad till er ?" Jodå vi, eller rättare sagt Ben, förlorade sin mobil för TVÅ somrar sen när vi var där med goa vännerna från Kalmar. Att den funkade var ju underligt men gissa en som blev glad :D (även om allt annat i mobilfodralet var borta)
Tre dagar senare damp den ner här hemma i brevlådan


Aprilväder

Känns som det blir en väderblogg detta men april är ju april och jag har märkt att man tänker mer på vädret när man har hund :)
Vaknade till ett underbart väder, lite kallt men stålade sol Tänkte att det får bli en skön fm promenad med vovve och D. Men denna dag blev tvärtemot gårdagen som började grå men slutade i sol. Det gråa hopade sig och lite småsaker kom ner från himmelen. Tänkte om och la promenaden till eftermiddag och passade på att ta en riktig långpromenad medan D vad hos morföräldrarna. Tog en runda ner mot Borenshult och Verkstan Det blev ca två timmar Görskönt även fast det var grått :)

Lunch/middag blev god sushi från Zhenwei enligt Z önskemål Nu började det närma sig tidpunkten på dagen då min nya bil skulle rulla in i Motala Lite spänd och så nyfiken :)
Och snart så stod den där på parkeringen min gröna pärla som jag ska pimpa med rosa saker och kanske lösögonfransar till lamporna ;) I morgon blir det att ringa för att få byta till sommardäcken.
Bjöd leverantörerna av bilen, Micke och hans kompis J, på kaffe och ostkaka innan de fortsatte söderut på andra äventyr

Jag är såå glad att jag har en bil igen :D Jag är såå tacksam för den hjälp jag fått med att få tag på en ny bil :D

Må så gott!!


RSS 2.0