Besiktning

Yiipppee Idag var jag och besiktade bilen och den gick igenom utan minsta anmärkning Inte ens de där raderna om vad man bör vara uppmärksam på till nästa år Jag är så glad :))
Bilar för mig brukar vara lika med stora kostnader i reparationer, men med min fina Renult har jag klarat mig fint än så länge Och snart har vi kamperat ihop i ett år :)

Det som ändå slår mig som konstigt är att förra veckan lämnade jag in min fina ärta på service på stadens Renultverkstad för byte av olja och diverse filter samt en allmän genomgång Denna verkstadsherre var sååå duktig och hittade då att det var glapp i en spindelled och en upphängningsfjäder var av ???!!! Bestämde mig för att vänta med dessa smått dyra reparationer till efter besiktningen
Och döm då min förvåning när jag inte får anmärkning på detta i besiktningen!!! Antingen försökte verkstaden tjäna sig en extra hacka på min okunskap eller så charmade jag ögonen av besiktningsherren ;)) Visserligen var han mycket trevlig och ville gärna visa mig vad han gjorde men att därifrån inte göra sitt jobb.... ?
Säger som DiLeva: 🎶 Vem ska man tro på, tro på, tro på när, när all är så här ??? 🎶 (sen är det något med lyckligt slut ;) )

Må det bästa!!


Födelsedag

Idag har det varit min födelsedag :) Och i det stora hela har det varit en av mina bästa födelsedagar i mitt vuxna liv :))
Jag är sååå glad och tacksam för det jag har och var är i mitt liv just nu

Min morgon började med att Ben och D kom in och sjöng för mig. Underbart!
Detta är stort! inte bara för sångens skull men också för att Ben var initiativtagare till detta Han har vuxit så otroligt mycket denna höst Och då menar jag inte att även han nu med råge har växt om mig på längden ;)
Jag är rörd intill mitt innersta och kommer leva länge på detta :)

Zeb kom ihåg mig med sms strax efter tolvslaget i natt, med en klapp på kinden och en mörk choklad Älskade sonen! Älskade sönerna!! Älskade grabbarna!!!

Ikväll har min bror med familj och min mamma varit här på mat och tårta
Bjöd dem på grillade revben och kyckling från Östenssons Sååå gott så gott Sen blev det Ben bakad marängtårta och glass Härligt att ha dem här i all enkelhet :)

Må det bästa


Rymligen

Härom morgonen vid halv sju när vi, Tiffy och jag, var ut för en första snabbkiss och ta in tidningen sväng, så lossade kopplet från Tiffy. På senaste tiden har hon lyssnat och stannat kvar eller kommit :) Men så var inte fallet denna gång :( Såg att hon fått lukt på nått och då är hon ostoppbar :((
Ropade en stund där i mörkret men det var ju lönlöst... Så jag gick in och fortsatte morgonen därinne Höll utskik i fönster och dörr men ingen hund dök upp Sjukt oroligt! Var ju tvungen att få iväg Lillkillen med bussen Tog en extra tur och fortsatte leta Bestämde mig sen för att ringa polisen.

-Hej Min hund har smitit i Bråstorpsområdet!
- Det är en hund upphittad på Gnejsvägen en vit och brun av terriertyp
- Låter som min hund
- Du är välkommen ner till polisstation och hämta den
-Kommer så fort jag kan!
Oerhört lättat och halvt gråtfärdig tog jag mig ner till stationen Där var hon min lilla vovve

Så oerhört tacksam att den fina människa som hittade hunden tog sig tiden att lämna in den till polisen

Så slutet gott allting gott....




Fars dag

En dag som denna då det är Fars Dag kan man på sätt och vis känna mer längtan än andra dagar Längtan efter att få dela och längtan efter att få uppleva med....
Min kära pappa... Hur jag saknar dig...hur jag vill att du ska vara hos mig (vet ju att du är det men ändå)
Tänk att det har gått 16 år! Sorgen är mindre men längtan...ja den är nog densamma Det var ju du och jag mot världen ;)
Min älskade pappa: Grattis på Fars Dag!


Som den periodare jag är...

Är ju riktigt av en periodare, på FB, med träning, med bloggandet, pussla, läsa böcker och med mycket annat Har aldrig funderat riktigt på varför men känner kanske att man tröttnar och vill ha omväxling Att jag vill hitta nya utmaningar och vinklingar på tillvaron

Bloggat har jag inte gjort sen i våras och inte känt behov av det Men nu har tankarna börjat formulera blogginlägg i huvudet så jag tänkte att jag kanske skulle börja skriva ner den med ;)

Har löst kort på Actic Simhallen igen och varit iväg på ett Cirkelpass Kände mig inte jätteslut efteråt förutom att jag hade "spagettiarmar" ;)
Men ack vad jag bedrog mig Den träningen visste var den skulle ta....Dagen efter kände jag i armar och framsida lår Andra dagen kände jag i bröst och rumpa På den tredje dagen var det magen som gjorde sig till känna Var ju hur kul som helst :))) Så nu hoppas jag att en period med träning infinner sig Prioritera prioritera ;)

Har även tagit upp en nygammal hobby....stickning!
På högstadiet kommer jag ihåg att vi satt och stickade på håltimmarna, Kärringvarning redan där ;) Sen vet jag att jag hade en period då jag stickade babykläder innan Zeb kom Har väl stickat en och annan halsduk och mössa de senaste höstarna men inget som jag blivit riktigt nöjd med
Men så i onsdag var jag på Tidernas symaskiner och köpte garn för att sticka mig ett par vantar Ett par ljunglila lovikavantar Måste bara få säga att jag blev riktigt nöjd! Så är det någon mer som vill ha vantar: Köp garn och lämna till mig så stickar jag :)

Må så gott!!


RSS 2.0