Nu börjars det...

I morse fick jag skrapa rutan på bilen!!! Tycker inte om. Det är kallt om händerna.
Detta var första gången för denna säsongen och nu blir det till att hålla på mer eller mindre i ett halv år :-(
Jag kanske ska skaffa mig ett garage iallafall?!?!

Revisorn var hos oss idag och vi kämpade oss igenom boksluten  Det gick faktiskt ganska bra Förutom att jag missat några grejer och inte hunnit ta kopior på allt som skulle med.
Men nu är jag nöjd och glad att det är över för denna gång.

I eftermiddag har min snälla mamma varit här och fixat i min trädgård. Jag kan ju lätt säga att den är lite eftersatt just nu. På vårarna tycker jag det är jätteroligt och mysigt att fixa och dona där själv. Under sommrarna avtar detta och på hösten är det närmast obefintligt. Borde ju passa på nu att höst och vinterbona innan det blir ännu kallare. Hörde att det skulle blir vackert väder på fredag så då får jag nog ta mig en sväng med gräsklippare eller så försöker jag hinna med det i morgon rent av. Det tar ju egenligen inga tider men det är bara så... blää...tråkigt.

Ikväll bakade jag tekakor till barnen. Fick godkänt. Det blir gott för dom till frukost i morgon.

Smakade en liten bit jag med och vilken skillnad det är mot affärernas luft-tekakor. Får nog försöka bli lite bättre på att baka lite oftare Det är ju mycket godare och känns lite nyttigare.
Visst var det gott med nybakade tekakor i kväll men jag kan ändå inte säga att jag saknar bröd. Det räckte med en liten bit o med mycket äkta smör på förstås!

Häromdagen bakade jag faktiskt till mig med.
Då blev det Äggmuffins med bacon och ost.

Jag tyckte att de vart supergoda. Dessa blir det till att göra fler gånger.

Det finaste som finns är när baket blir lyckat!



VAB

I går kväll var Benja trött och hängig Inte alls på humör. O i morse var det inte mycket bättre så det fick blir till att stanna hemma med den lille sonen. Han var bättre i kväll så jag hoppas att vi kan gå till jobb och skola imorgon.
Här känt själv att jag har nått i kroppen som spökar. Hos mig blir det värk mellan skulderbladen och för att riktigt bekräfta att jag har nått skit så fick jag en blåsa på läppen. Men det är världsliga ting som ju faktiskt går över inom en snar framtid. Jag kan räkna upp flera stycken som verkligen har större bekymmer med sin kropp än en blåsa på läppen. Därför känns det ganska banalt att ens nämna det egentligen.

Tänkte att jag skulle hinna med såå mycket idag, förutom att jobba hemifrån skulle jag baka bullar (kanelbullens dag den 4/10), komma ikapp med en del papper och lite annat smått o gott,....Men.... fastnade i datorn allt för länge. Bland annat med att drömma mig bort till varmare länder och kolla runt på priser. Det skulle vara sååå härligt. Tänk bara att få lägga sig på en vit sandstrand och känna solen värma kroppen. MUMS!
Ska inte klaga för vi har haft en underbar september med mycket sol och värme. Fast jag tänker längre fram... i november kanske.. Då är det lite kallare och mörkare och gråare...

Jag har hittat en ny inspirationskälla eller kanske ska jag säga en till. Har en kvinna addad på FB som skriver så många kloka ord. Häromdagen hade hon tagit en media fri dag. Ingen dator, ingen radio, bara varit med sig själv. Det för mig är starkt! Jag skulle nog bli nipprig men kanske egentligen desto större anledning att göra det. Har inget emot att vara själv men lite större motvilja till att vara utan dator och annat ljud runt mig när jag är hemma känner jag allt. Men tanken finns att jag kanske ska prova nån dag när jag är barnledig. Vet bara inte riktigt vad jag skulle företa mig. Tror egentligen att det skulle vara supernyttigt. Tack C för att du inpirerar mig även om du inte veta om det förrän nu.

Har iallafall ikväll fått rätt mycket jobb gjort. Revisorn kommer till jobbet i morgon så jag har gjort bokslut och börjat på årsredovisningar. Känns just nu som om det inte ska vara så mycket kvar förutom det där sista men man vet aldrig. Kan ha glömt något.


Det finaste som finns är vägen till självinsikt


Haft en härlig helg

I fredags var det fest hemma hos mig och sedan vart det Style på Harrys. Vilken nostalgitripp!!

Som vanligt nu för tiden så tror jag att jag ska hinna med mycket mer på kort tid än vad man kan göra. Så jag var lite ute i sista sekunden i fredags för de gäster som skulle komma.

När första goa gästen ringde och sa att hon skulle komma om en liten stund var jag i Maxirondellen efter att ha handlat snacks. Hem och fixa till det sista hemma, dammsuga, plocka bort berget av papper på bänken och fylla disk i maskinen HAHAHA Fixa mig själv hann jag inte så det blev till att ta emot oduschad, osminkad och i mysbyxor. Även nästkommande gäster som var goa Åsa och Carol tillsammans med B fick se denna sorgliga uppenbarelse. Men nu vart det att hoppa i duschen och sminka till sig lite. Strax därefter kom goa vännen F och hennes trevliga pojkvän S. En stund senare dök även J och M upp.








Kvällen blev såå trevlig. Vi skrattade och lyssnde på musik. En och annan Style låt fick ju även akompanjera oss i vår sång.
Väl ute på Harrys fortsatte dansandet och trevligheterna. Style spelade och vi dansade och skakade de lurviga Kändes som de höll på alldesles för kort stund men tiden springer ju iväg när man har roligt.

Lördagen började, hmmm, med att mormor kom med barnen som sovit hos henne, och vi åkte och lämnade Zebbe uppe i Karlsby på en scouthajk, 5-kampen. De skulle sova över i Karlsby skola, ha lite tävlingar och annat skoj.
 

Benja åkte hem till sin far och jag åkte och jobbade ett par timmar. Sen hämtade jag charmtrollet och vi åkte till McD och käkade, tog en promenad till Maxi, käkade hemmalagade biffar och mös framför tvn.
Mina ögon hade en förmåga att hela tiden trilla ihop under filmen (Aladin) Kan inte förstå det hihihi

Söndagen har blivit massa farande fram och tillbaka till simhallen.
Först iväg och bada och mysa med Charmtrollet, med var också en god vän med dotter. Vi hade ett par trevliga timmar i lilla bassängen med mycket bus. Tack för en trevlig förmiddag.
Benja kom hem och sen upp till Karlsby och hämta Zebbe. Han var så glad för han och hans lagkamrat vann 5-kampen för patrullerna. Stolt mamma! Glad son!
Mat och underhållning av Benja på hans keyboard.
Andra gången med Benja till simhallen och hans träning. Charmtrollet och jag tittade på medan Zebbe var hemma och vilade Det är jobbigt att vara på läger.
Sen vart det lite stutsmattehopp och packa ihop Charmtrollets grejer för han skulle hem.
Tredje och fjärde gången blev för att hämta och lämna Zebbe på hans simträning.

Det var faktiskt ganska lätt att få barnen att lägga sig tidigt ikväll...
Själv satt jag och tittade på slutet av kultfilmen G Jissus vad snygg han var på den tiden.. Nicke alltså... trots 80-tals frillan. hahaha.

Nu väntar sängen och sedan en ny härlig vecka.

Det finaste som finns är en härlig njutbar helg.

Hur kul som helst

Vi åkte ju på Cinderella kryssning en lördag för några helger sedan. Det vart en hur trevlig helg som helst.

Lördagfm började med att Nettan kom upp från Växjö. Det går ju inga Viking Line bussar från Småland så hon tog sig upp till Motala och följde med i vår buss. 
Med på resar var ju även Åsa och Carol


Väl uppe i Stockholm letade vi rätt på Carro som kommit med bussen från Örebro.
Då vi hade två timmar att slå ihjäl vandrade vi bort till en barbåt som stod i närheten av slussen. Har intog vi ett glas/mugg....


....i sällskap med två herrar.




Väl ombord på båten bestämde vi oss för att intaga lite mat till att börja med Det blev god fisk



och ett glas vin


Därefter lite sondering av terrängen i taxfree shopen . Luktade på så många parfymer att näsa slutade fungera.
Tillbaka till hytten för att fixa till oss och börja kvällen.
Dock hade kvällen redan börjat när vi kom tillbaka till hytten för där utanför stod Åsa, Carol och ett gäng gamla bekanta till Åsa från Vingåker.


Man kan väl säga att det lungt vart väldigt trångt i våran hytt =) Några tyckte till och med att det var för trångt.
Kvällen fortsatte och var supertrevlig. Många goa skratt, en del flörtade och massor med dansande. Kameran fick dock stanna i hytten ;-) Men trötta, slutdansade och mycket nöjda släckte vi lampan vid halv fem.

Klockan nio ringde alarmet och det var dags för frukostbuffé.
Finns det något godare än att äta en superstor frukost där man kan gå och välja på nästan precis allt vad man kan tänkas vilja ha?!?! Jag tycker det är bland det bästa som finns!

Dagen ägnades åt lite shopping. Köpte Mentos och choklad till barnen och en liten liten Jäger till mig.
Hann även med lite glassande i solen högst upp på båten.


Som alltid var det underbart trevligt att umgås med Carro och Nettan. Det vart en mycket lyckad båtresa och alla var jättenöjda. Detta får vi göra om snart igen!

Det finaste som finns är en båtresa med flyt.


I morgon bär det av mot nya äventyr...

I morgon åker jag och ett gäng tjejer (ca 15 st och 3 grabbar läste jag nyss på Carols FB sida) på Cinderella kryssning. Ska bli såå kul!
Med mig har jag mina goa vänner Nettan och Carro. Dessa härlig kvinnor och jag brukar hitta på nått kul två gånger om året och denna höst vart det en favorit i repris.
Även min goa vän Åsa och härliga Carol är med och förgyller denna tur. Plus då ett gäng tjejer till här i från Motala som jag inte vet vem de är än plus ett par grabbar. Ska bli jättekul att lära känna nya människor.
Jag är helt säker på att det kommer att bli mycket prat, massa fnitter, dansande och en del vin och förhoppningsvis god mat. Men framför allt gott umgänge.

Har tänkt att gå o packa snart men känner jag mig rätt så blir det att slänga ner sakerna i morgonbitti. Bussen går vid 11-tiden så det är lugnt Hihihi. Men jag bör nog kolla så jag har bokningsnr med mig oxå.
Jag har i allafall målat mina naglar rosa och mer eller mindre bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Måste komma ihåg o ta med kameran med Det kan ju bli lite kul kort  ;0)
Fick en hälsning på FB om att jag skulle få mig lite hångel och vi får väl se vad turen har med sig HAHAHAHA. Man vet ju aldrig. ;-))

Nettan kommer hit från Småland i morgon och åker bussen härifrån. Carro möter vi upp på terminalen i morgon eftermiddag. Sen blir det en stund på terminalen eller så.. innan båten avgår...

Det finaste som finns är en trevlig kryssning med trevliga människor

.


Träning

Har kommit igång så härligt med träningen. O jag är så glad för det.

I tisdags var jag i väg och stryketränade på Nautilus, medans Benja spela pingis. Kändes så bra.

I onsdags tog jag 30 minuter på crosstrainern på Nautilus, även då medan Benja spela pingis. Sen for jag iväg på en timmes YOGA. Det var första gången på en kurs om 12 gånger som jag har sett framemot så mycket att gå. Hade viljat förra terminen men då fanns det inte möjligheter.

Vet inte rikigt hur jag ska få ihop det denna terminen tidsmässigt heller. Det har nämligen fallit sig så att Benja tränar pingis mellan 18-19, nästa vecka ska Zebbe börja på luftpistolskytte kl 18-19/1930. Och min YOGA är mellan 19-20. Så runt 19 där skulle jag behöva vara tre eller iallafall två, men det blir väl att fråga mamma om lite hjälp några onsdagar. För denna gång tänker jag inte välja bort mig och min YOGA. Yoga är så skönt för kroppen och själen. Man blir så mjuk och skön i alla delar av kroppen. Och allt löser sig bara man vill =)

Och idag medan Benja var på scouterna så åkte jag ner och tränade Spinning i en timme. Jag svettades på ställen som jag inte trodde var möjligt att svettas på Hahaha. Har känt mig lagom spak i benen i kväll men jag är mäkta stolt över mig sig att jag kom iväg.

Det finaste som finns är härlig träning som känns gott i kropp och själ.


Utmaning

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Angelica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Anka
3. Flicknamn: Alice
4. Pojknamn: Axel
5. Yrke: Arkeolog
6. Färg: Alcro
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Aioli
9. Sak i badrummet: Ansiktsrengöring
10. Plats/stad: Australien
11. En orsak att vara sen: Att var tidsopimist
12. Något man skriker: Akta
13. Film: Anna och kungen
14. Något man dricker: Absolut vanilj
15. Band: ABBA
16. Djur: Anaconda
17. Gatunamn:Algatan
18. Bil: Amazon
19. Sång: Ayo Technology

Jag utmanar Fia, Åsa, Annelie, Johanna och Carol
Ni som inte bloggar får väl använda mail eller FB
Lycka till!

Veckan har börjat bra...

Igår var det full fart från morgon till kväll.
Först jobb för mig och skola för barnen. Måndagens aktiviteter bestod i först golf  och sedan scouter för Zebbe. Golfen var näst sista gången för den här omgången  och scouterna var första gången för den här terminen. Det är skönt att det bara är två måndagar som blir dubbel aktivitet för Zebbe Det är ett evigt körande ändå. Benja var hos en kompis och lekte så under tiden golfen på gick var jag och gjorde lite ärenden bla bibloteket. 
Lånade en ny Sune bok till Benja som vi har som kvällsläsning. Han har verkligen upptäkt Sune nu och vill inte läsa något annat Det är tur att det finns några böcker att välja på.
    
Till Zebbe hämtade jag en ljudbok som heter Alkemisten Det är tredje boken i sen serie om Septimus Heap. Handlar om magi och annat spännande. Tog även hem en småbarnsbok på franska till honom. Han håller ju på och lär sig franska i skolan så jag tänkte att det kanske kan vara kul att pröva. O oj vad han läste Med inlevelse och skratt. Så kul att höra. Vi hjälptes åt att förstå vad som stod och provade olika uttal.  Uttalet är ju det som är svårast. Vi kan ju ingen franska och knappt hur det låter.

Hämtade från golfen och körde direkt till scouterna. Sen hem och äta med Benja och läsa läxor. Hämta Zebbe, det är tur man har bil. I säng med Benja och lästa lite i nya boken. Lite prat med Zebbe om dagen och en stund framför TVn. Kvällsfix och sen i säng själv med egen bok. Läser just nu Paradiset av Liza Marklund. En härlig dag till enda. Jag njuter av varje sekund.

I morse vaknade vi som vanligt förutom att Benja hade ont i magen. Så det blev till att VABa idag. Känns inte riktigt bra men barnen är vikigast. Det var inte så farligt med magen så i morgon är vi tillbaka som vanligt igen.

Har nyss nu ätit en god lunch med min lille son och ska strax åka och handla. Vardagen i ett nötskal. =)

I kväll väntar träning. Det ska bli skönt. Hade träningsvärk i ryggen och vaderna igår så det ska bli skönt att träna bort det sista av den.

Det finaste som finns är vardagen som rullar.

Härlig helg

Helgen som varit har blev hur mysig som helst.
I fredags var det ju naturligtvis "Fredagsmyyyysss" Det blev inköp av kebab och sen hyrde vi tre filmer (Matrix, Kenny Starfighter och En shoppoholics bekännelser). Under inköpsrundan hamnade vi även på ICA Maxi för inköp av barnens godis för helgen. Hem och mysa ner sig i soffan. Fram med mat och dagen till ära läsk.

                                                           
Första filmen blev Matrix. Zebbe vart helt betagen Det var helt och hållet hans typ av film. Har fått höra scener ur denna film ända sens. hahaha Klockan hann bli mycket så det var till att natta Benja efter denna film Efter detta passade jag och älsta sonen på att titta på Shoppoholicen. Den var okej men inte jättebra tycker jag.
Så var denna dag till enda.

Lördagen bjöd på sovmorgon och sen en härlig frukost tillsammans
Sen var det dags för mig att åka och jobba ett par timmar och barnen tittade på Kenny Starfighter. Kände inte att jag missade denna men barnen tyckte att den var bra.

Hade tänkt att åka till Husbyfjöls marknad efter lunchen och hade tänkt och ta helgpojken lite extra men vi vart lata och stannade hemma, utan en uns av dåligt samvete för det. Pysslade med datorerna och lite annan smått och gott. Möblerade om lite grann i vardagsrummet och fixade lite med sladdar som låg och drällde. Skönt att bara slappa. Barnen lekte med kompisar och Zebbe sov kvar hos sin Lagade en god lövbiffsgryta till kvällen och tittade på lite olika TV-program.

Söndagen ägnades till att börja med åt köket. Städade ur skafferiet, kryddskåpet och bakade rågbröd. Hade tänkt att baka nått mer men tiden räckte inte till. Benja skulle iväg på simträning och jag passade på att träna jag med. Zebbe var med mig och förde mitt protokoll och kollade hur många rep jag kunde göra hihihi
Jag hade bjudit hem oss till mamma på mat så dit bar det efter lillsonens och min träning.
Sen var det dags för Zebbes simträning och jag och Benja åkte hem och gjorde kväll.
Jag är så glad att båda grabbarna har börjat med simträning igen. Jag tycker ju att det är såå bra träning och så bra att de rör på sig lite mer. Även jag drar ju fördel av detta så denna vecka blev det tre dagar med träning för egen del Yhipiiii!!

Det finaste som finns är en myshelg med barnen

Ett år sen diagnosen

Idag är det precis ett år sedan jag fick reda på att jag har diabets.
Nu låter det här nog mer drastiskt än det egentligen är. Och det kommer säkert som en överraskning för många. Det är ju inget jag skyltar med direkt eftersom jag inte är sjuk i/av den. Och jag kommer inte att bli sjuk av den heller så länge jag äter som jag gjort det senaste året.

Men jag vill iallafall berätta.
När jag var gravid med Zebastian visade det sig att jag fick graviditetsdiabetes. Bara lite sådan, mer socker intolerans. Detta reglarade jag med att tänka lite på kost och motion.
Även när jag var gravid med Benjamn fick jag denna diagnos men nu ännu mildare, jag låg i grå-zonen.

Vilken grad av diabetes man har bestäms genom att man gör en glukosbelastning, mäter blodsockervärdet i blodet innan och efter, kollar skillnaden och framför allt hur högt man ligger i detta värde efter. Ett normalvärde ligger under 7 mmol/l. Har man en utvecklad diabetes kan värdena ligga upp mot 30 mmol/l.

Våren för ett och ett halvt år sedan fick jag ett erbjudande från Linköpings sjukhus att vara med i en studie som kollade hur man mådde ca 10 år efter en graviditetsdiabetes. Tyckte ju självklart att det vill jag vara med på. Bara för att kolla att allt fortfarande var bra, få en ordentlig hälsoundersökning alltså.

Så idag då för ett år sedan åkte jag på fastande mage in till Linköping och deras diabetesmottagning.
Först mätte de massor, bla vikt, längd och magomfång. Jag fick berätta in historia och min familjs historia, sjukdomshistoria menar jag då :-). Sen togs det blod i mängd och parti som skulle kollas.
Och till sist blev det dags för glukosbelastningen.
Stick i fingret och in i mätaren, låg på ca 3,5. Helt ok. Sen kommer det äckliga. Dricka 5 dl sockerlösning med lite citron i för att ta bort det sötaste. Man måste dricka det inom en kvart och jag lovar sista glaset växer fullkomligen i munnen. Men vad gör man inte för forskningen.
Sen var det bara att sitta still i två timmar och vänta. Läste väntrumstidningar och gick på toaletten. Kände att jag mådde lite illa och förstod väl redan då att nu ligger jag i riskzonen.
Två timmar senare var det dags för nytt stick i fingret. Värdet visade på 12,6. och jag fick för mig själv min misstanke bekräftad. Mina två forskare började hmma och ville inget säga rent ut men kollade listor (över 12 är diabetes, plus att skillnaden mellan värdena var mer än 6 enheter) och misstänkte de med, men ville kolla med läkare först.
Mer väntan, nu på doktorn som skulle komma att ge utslaget. Jag var helt övertygad men det var inte förrän läkaren sa orden som det verkligen sjönk in."Du har diabetes" Några tårar kom för visst är det ett omvälvande besked. Det pratades om insulin i tablettform och annant som är lite suddigt just nu.
Jag fick en tid bokad åt mig på VC här i Motala som skulle följa upp detta och guida mig rätt.
Åkte hem och berättade för de närmaste.

Två dagar senare var jag och träffade doktorn på VC här i Motala. Han ville ta lite egna tester och började prata om att kostreglera (mina öron spetsades, tycker inte om medicin) Han skrev ut massa papper och studier om Atkins dieten. Sen skickade han hem mig men bad mig återkomma nästa morgon för att lämna ett fasteblodsockervärde. Hem o lusläsa stenciler och sög åt mig allt. Har ju sedan tidigare ganska god kunskap om hur och vad man ska äta men mycket ny information kom fram.

Gick i väntans tider på att höra från doktorn på VC igen för att höra vad han kommit fram till med sina blodprov. Inget hände på drygt en vecka och nyfiken som jag är ringde jag själv. Då säger doktorn att blodsockervärdet på fastande mage låg på 3. "Så du har inte diabetes"!! Jag blir ju som ett frågetecken. Hur menar du nu."Man kan inte ha så lågt värde på morgonen och klassas som diabetiker" Men jag fick ju besked häromdagen att jag har. "Du kan/får gärna dra ner på kolhydraterna som Atkinsdieten säger men vi kan inget mer göra för dig". ?????
Ganska förvirrande det här. Nytt besked till de närmaste.
Men ett fast beslut hos mig att förändra mina kostvanor. Nånting var ju fel i min kropp.

Ett halvår senare tog jag en ny kontakt med en annan läkare via mail (mest för att stilla min förvirring, för att inte tala om  min omgivnings förvirring) Förklarade min situation Här fick jag beskedet att jag mest troligt höll på att utveckla diabets men med rätt kost kan slippa medicinera.

Jag har inte en dag ångrat mitt beslut att äta lågkolhydratkost
Hade under tiden jag väntat på besked från VC börjat söka egen information på nätet. Jag följde matsedlarna som jag fått på VC vid första besöket.
Ingen pasta, potatis, ris eller bröd, Ej heller något socker i någon form. Hade ju lite abstinens ett par dagar när sockret gick ur kroppen men under de dagarna så handlade det ju om att leva ett långt liv. Så beslutet var inte svårt även om det kändes tufft. Tänk att aldrig mer få äta en tallrik spagetti eller choklad eller glass. Idag har jag inga som helst bekymmer med detta, det finns bättre alternativ.

Ju mer information jag sökt desto säkrare har jag blivit på att jag har gjort ett rätt val.
Nu äter jag LCHF (low carb high fat) Skillnaden är inte så stor. Störst är väl att Atkins tycker det är ok med sötningsmedal och det tycker inte jag. Det finns många invändningar mot denna sorts kost men för mig har det bara varit fördelar.
Jag har inte varit förskyld på ett år. Innan var jag och mina barn ständigt förkylda på vinterhalvåret.
Jag behöver mindre sömn och har mer energi.
Jag har inget sug efter sötsaker, och skulle jag nån gång känna att jag vill ha nått så unnar jag mig en liten bit.

Det jag önskar med detta inlägg är att fler människor ska få upp ögonen för hur mycket det vi äter påverkar vår hälsa.
LCHF hjälper mot övervikt, IBS-mage och mycket annat. Jag ser ju mer fördelar med denna kost än vad jag kan se nackdelar. Våga testa! Du har inget att förlora.

Det finaste som finns är en god hälsa.



.

I natt jag drömde något som...

...jag faktiskt kommer ihåg och även igår natt. Brukar aldrig, eller iallafall mycket mycket sällan, komma ihåg vad jag drömmer. Så detta sätter ju förstås griller i huvudet på mig och frågorna blir många. Vad är det mitt undermedvetna försöker säga till mig? Vad är det som gör att jag just nu är mottaglig?

Drömmen i natt är den med de svagaste minnena kvar. Men jag drömde om en person som tidigare har stått mig väldigt nära. Närmare än så tänker jag inte gå in på denna.

Däremot drömmen igår natt var såå oerhört stark att jag vaknade med tårar på kinderna.
Jag drömde om min pappa och drömmen var så levande och så verklig att det nästan kändes som jag träffade honom igen! Det är nu lite drygt tretton år sedan han dog, den 11 aug 1996. Han skulle ha fyllt 59 i oktober det året. Känner ofta hur mycket jag saknar honom och önskar att han fått vara med i livet många år till. Sitter här o blir lite blank i ögon nu igen när jag tänker på honom. Jag var pappas flicka och han var mitt stöd i livet. Har så många härliga, lyckliga och underbara minnen från när han levde.

I drömmen stod jag och pratade med min farbror och min kusin ute bredvid en lada/stall och bort från vägen kommer pappa gående mot mig med sitt finurliga leende. Kände bara hur stor saknaden är av honom och sen vaknade jag av att jag grät.

Jag är nog mest förvånad över att en dröm kan vara så stark, så känslomässig Har bara upplevt det ett nån gånger tidigare och det var strax efter pappas död. Då jag med "träffade" honom.

Det finaste som finns är att kunna drömma


RSS 2.0