Midsommar

I onsdag, efter lunch, bar det iväg mot Kalmar och våra goda vänner.
Med på denna resa följde även hunden Rasmus, som mamma har haft på prov för att ev bli fodervärd. Rasmus är en charmig liten dvärgpudel på 3 1/2 år och i stort sett helt ouppfostrad. Vilket vi skulle bli varse mer och mer på denna resa =).


Resan ner vart lugn och behaglig. Stannade ett par gånger och vid ett av tillfällena åt med havd matsäck, bestående av korv och hemmalagat potatismos.


Det blev ett kärt återseende av våra kära vänner Sofie och Alex. Denna gång fick vi även göra en ny bekantskap med valpen Moltaz, denna söta lilla isbjörnen av rasen Lagotto Ramahmhmhm... En sötare och lurvtufsigare valp får man leta efter. Härligt mycket kramande och skällande (mellan hundarna).




Midsommarafton firade vi på Öland. I närheten av Egby kyrka finns en gul liten stuga som är rena paradiset. Ett jättemysigt ställe som vi fick lov att tillgå. Tack L för att vi fick dela detta paradis med dig. Här hade vi samlats, vänner och bekanta, för att umgås, äta gott och fira midsommar. Vill man se fler bilder kan man kolla in
Fias blogg


I denna lilla stuga fick vi härbärge, två vuxna, tre barn och två hundar



Lördagen blev det Ölands sightseeing. Upp till Ölands raukar i Byarum styrde vi vår kosa.





Naturligtvis vart det en liten kissepaus med =)

I samma härliga och goa anda fortsatte söndagen med lugn och ro, bara vara. Umgås och skratta i goda vänners lag. Bus med hundar och barn.




Tyvärr tog helgen slut alldeles för snabbt. Det blev ett ledsamt farväl när Benja och jag tillsammans med Rasmus åkte hem till Motala. Zebbe hade turen och förmånen att få stanna några dagar till för att umgås med sin vän Alex på tu man hand. Jag hoppas att det bloggas om dagarna ni har tillsammans så att jag får läsa om era spännande äventyr.

Himlen var otroligt vacker denna kväll




Det finaste som finns är att njuta av livet i nuet.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Tusen tack för en underbar helg med er, våra älskade vänner... Grabbarna myser och umgås och ha det så himla bra. Stor kram till fina vännen, puss.

2009-06-23 @ 23:02:24
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0