Sammanfattning av månaden som gått....Del 1

Förutom  två små inlägg har jag inte bloggat på flera veckor. Skäms på mig. Har börjat på ett tar stycken i huvudet men inte kommit till skott att skriva. Så nu blir det en sammanfattning i text och bilder av den gågna tiden.

Historian slutade ju med våran em i Medevi och fortsätter sedan med en em i Ödeby med omgivning.
Tog även denna dag, söndagen, med mig mor, liten son och charmtroll på en liten biltur.
Mor hade sett i tidningen en sommarstuga som vi åkte förbi och tittade på. Sen hade vi tänkt oss en fika vid Kärsby. Vet inte säkert om vi hittade rätt, då ingen av oss varit där tidigare men vi stannade inte pga blåst utan åkte istället upp till skogen i Ödeby. Där satt vi på en slänt i solskenet och njöt av fika och skogens sus.

Hade kunnat sitta där länge, länge men charmtrollet skulle hem till sin pappa, Zebbe skulle komma hem från sin pappa och det var dags att göra söndagskväll med allt vad det innebär.

På måndagen var det TALANGJAKT på skolan där barnen går. Zebbe och en kompis till honom hade blivit uttagna som representanter för sin klass. Så jag var ju bara tvungen att gå och titta. Det var en härlig upplevelse med mycket entusiasm hos barnen  och lite nervositet.
Zebbe och hans kompis uppträdde med diablo och flower sticks.



Dom var jätteduktiga alla barnen och vann gjorde en flicka som sjöng. Hon kommer nu att få uppträda på skolavslutningen. Alla andra 12 bidragen kom på en delad andra plats.

Tordagen den 23 april hade Lions här i stan Vårvisning och vi på Harmoni hjälpte till med hår och makeup. Det är inte varje dag man sminkar 10-15 kvinnor på 2,5-3 timmar (kommer inte ihåg exakt). Men det var jättekul. Efersom det gäller scenmakeup så kan man ju verkligen låta kreativiteten flöda och gärna överdriva lite. KUL!!!

Den 25:e var det premiär på ute-Harrys. Det var hur kul som helst . Har nog inte varit med om så mycket blandning av åldrar på folket. Jag började kvällen hemma hos min väninna F och vi tog fram grillen och åt så gott, skrattade och drack alkoholhaltiga drycker. :-) Efter Harrys fortsatte natten hos F igen med lite fler i sällskapet. När det började ljusna kom vi säng. Man kan ju nästan tro att man är 20 år yngre än man är HAHAHAHA men det var en mycket trevlig kväll/natt.

Det finaste som finns är lyckliga stunder i vardagen



Kommentarer
Postat av: Sofie

Härligt att du är igång med bloggandet igen, har saknat att läsa.. Kul med talangjakt och kul att de var så duktiga. Kram Fia

2009-05-28 @ 13:44:09
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0