Veckan har börjat bra...

Igår var det full fart från morgon till kväll.
Först jobb för mig och skola för barnen. Måndagens aktiviteter bestod i först golf  och sedan scouter för Zebbe. Golfen var näst sista gången för den här omgången  och scouterna var första gången för den här terminen. Det är skönt att det bara är två måndagar som blir dubbel aktivitet för Zebbe Det är ett evigt körande ändå. Benja var hos en kompis och lekte så under tiden golfen på gick var jag och gjorde lite ärenden bla bibloteket. 
Lånade en ny Sune bok till Benja som vi har som kvällsläsning. Han har verkligen upptäkt Sune nu och vill inte läsa något annat Det är tur att det finns några böcker att välja på.
    
Till Zebbe hämtade jag en ljudbok som heter Alkemisten Det är tredje boken i sen serie om Septimus Heap. Handlar om magi och annat spännande. Tog även hem en småbarnsbok på franska till honom. Han håller ju på och lär sig franska i skolan så jag tänkte att det kanske kan vara kul att pröva. O oj vad han läste Med inlevelse och skratt. Så kul att höra. Vi hjälptes åt att förstå vad som stod och provade olika uttal.  Uttalet är ju det som är svårast. Vi kan ju ingen franska och knappt hur det låter.

Hämtade från golfen och körde direkt till scouterna. Sen hem och äta med Benja och läsa läxor. Hämta Zebbe, det är tur man har bil. I säng med Benja och lästa lite i nya boken. Lite prat med Zebbe om dagen och en stund framför TVn. Kvällsfix och sen i säng själv med egen bok. Läser just nu Paradiset av Liza Marklund. En härlig dag till enda. Jag njuter av varje sekund.

I morse vaknade vi som vanligt förutom att Benja hade ont i magen. Så det blev till att VABa idag. Känns inte riktigt bra men barnen är vikigast. Det var inte så farligt med magen så i morgon är vi tillbaka som vanligt igen.

Har nyss nu ätit en god lunch med min lille son och ska strax åka och handla. Vardagen i ett nötskal. =)

I kväll väntar träning. Det ska bli skönt. Hade träningsvärk i ryggen och vaderna igår så det ska bli skönt att träna bort det sista av den.

Det finaste som finns är vardagen som rullar.

Kommentarer
Postat av: Fia

Vilken härlig filmkväll, mysigt med sådan egentid med sina barn.. Kramar från oss till er

2009-09-08 @ 15:49:16
URL: http://gracilisdagbok.se
Postat av: Anna

Du är en sån underbar mamma till dina barn..

Vardags bestyr o allt vad livet har att erbjuda..

Barnen är viktigast, allt annat kommer efter!!

Kram

2009-09-09 @ 10:37:12
URL: http://thebloggspirit.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0